Apa nak buat dgn rambut ni?

Hello guys! :) Okayy, aku nak mintak pendapat korang sikit ni. Aku sekarang ada masalah dgn rambut yng panjang berjela ni =.=' Bukan nk perasan, tapi kenyataan. Rambut aku ni panjangnye sampai dh cecah muntut dh ni. Dulu konon nk perm rambut lah, itu lah, ini lah. Tapi still tk buat². Aku tktahu style apa yng kena dgn muka aku ni. Kang kalau yng stylo² sgt kang, buat KENA GELAK je nanti. Haishhh. Nahh, tgk lah rambut aku yng old fashion ni. HAHAHA. Dari dulu lurus je tk pena nk bergaya. Kesian rambut aku ni T__T
Rambut atas mcm dh rosak T_T
Baju siap nmpk basah lg tu kahkah!
Seee? Boleh tahan panjang jugak kan? Grrh! Bosan gila ngadap rambut yng sama jeee hari². Korang ada idea tk nk potong rambut aku camne? Bagi kena gaya lah, tknak kena gelak =.=' Hubby mau belanja buat rambut yayy! Sayang you ketat² okay yayunk? :P


Thanks for reading, Sweetie! Muah sikit! :)

2 comments:

  1. alaaa! rindu rmbot panjanggg cam dlu!
    sigh~

    ReplyDelete
  2. TIA : rambut panjang susah nk jagaaaaaa =.='

    ReplyDelete

Hak Cipta Terpelihara Oleh Eydaeydot