Puhh Puhh

Assalamualaikum , helo you ollsss! :)
Im backkk! Ngee. Tudiaaa, punya lama tk update beloved belog ni. Merajuk sudah dea :P Aloloo ucuk² acam acin kelat pait niii, nakmo majok² eh? ;)

Ohh actually, aku bukan sengaja menghilangkan diri. Gua dah berkerjaya sekarang derrr! Wahh! Macam lah gempak sangat en :P Tkde, aku dah mula keje keje keje. So tkde masa yng banyak utk update belog. Sorry okay? -.-"

Now, aku keje dekat Jusco Equine jeee. Good Mixer nama kedainye :) Well, not bad lah keje situ. Staff² pon semua okayyy! Happening sangat! Then, ada lah jugak belajar benda baru. I mean, kena panjat² and susun stock, carik stock segala. Perghhh! Masa 1st day keje tu, gelabah gila bhai! Dahla customer tknak ramai pulak yng masuk. Berpusu-pusu. Kelam kelibut dibuatnya.

Selain tu, aku dapat kenal member baru :) Nash, Angah, Ejal and Edris. Masing² kepala gila! Fenin fale melayan kerenah derang. Paling best Edris aa. Kalau dea keje, memang kecoh habes. Dea tkde je, sunyi sepi. Macam tkde sape pon dalam kedai tu. Syioqqq weh! Alamakk, aku tkde pix deraang lah. Nanti aku try snap then tarok belog okay? ;)

Okayy, bila dh keje ni, daily routine aku pon sudah berubah. So, otak aku juga sudah mula 'hidup' HAHA. Hidup tk hidup sangat la. But atleast, dapat jugak keluar dari rumah, berkawan, melepak segala. Best okay best! Before this asyik terperap dalam rumah je, sape pon bosan en. And and duit pon suda mula menunjukkan belangnya :P Hari² mama bagi RM10 tuk belanja. Nak topup, nak shopping, semua dah boleh sekarang. Betapa bahagianya hidup aku bila poket dah berisi kahkah.

Sooo guys, aku mintak maaf lah coz dah lama sangat tk update en. Korang pon paham kan dengan situasi aku sekarang. Sorry so -.-" Tengok lah, aku akan cuba sedaya upaya utk kerap berbelog. Eventho busy, aku cuba okay? ;) Iloveyou guys!


Thanks for reading, Sweetie! Muah sikit! :)

4 comments:

  1. bestnyaa da keje :( ak je tak maju2.

    ReplyDelete
  2. kema : kahkah. pegi la keje weh! duit byk :P

    ReplyDelete
  3. wei mak cik..ko keje jj kt ana??hari2 aku lalu nak g keje kot!!

    ReplyDelete
  4. farah : HAHA kau pon dh tahu aku keje ktne en :P

    ReplyDelete

Hak Cipta Terpelihara Oleh Eydaeydot