Thanks hubby!

Firstly, thanks hubby for this cutey Blackberry Bold 2 :) Im so-so happy with it. Atlast you tunaikan apa yng you janjikan, kan sayang? Birthday's present tuuu :P And sorry coz menyusahkan you keluar duit tuk belikan BB ni hmph :/ Tapi takpelah, kata sayang kan? :D Heee.
Hubby own this BB :)
Me own this BB :)
Suka suka jugak, tapi yng bengangnya BB aku ni still tak boleh nak bbm lagi wuu T___T Hubby dah bising-bising suruh hantar kedai buat bbm. Haishhh! Tunggu aku dah boleh ber-bbm nanti, memang syioq ahh. Benda FREE lah katakan :P Tak sabar nak ber-bbm with hubby and tecikk gedik yayy! :D

NOTA CINTA : Hubby sekarang dah pandai tunaikan janji! Ni yng best ni. Nak suruh dea janji belikan Caldina tuk aku pulak laa HAHAHA :D


Thanks for reading, Sweetie! Muah sikit! :)

2 comments:

  1. wow bestnyer...happy for you :)

    ReplyDelete
  2. cik niniey : heee you pon beli laa. boleh ber-bbm nanti :)

    ReplyDelete

Hak Cipta Terpelihara Oleh Eydaeydot