Blogwalking

Heyy guys! :) Okayy, tadi aku sempat blogwalking kejap. Antara belogg yng aku sempat jejak kaki ;

SILA KLIK PICTURE UNTUK TERJAH BELOGG MEREKA :)

Cik Epal

Opah Eyqa

Aziz Hazmi

Feewo

Fatin Liyana

Hanis Zalikha

Hannafauzan

Biey Tia

Irine Nadia Marcello

Maria Elena

Pee In The Bottle

Yuyu Zulaikha

Rara Roxa

Atyn

Moyy Sam's

Haa ni dea list² yng aku blogwalking tadi :) Biasalah, tengah² bosan terlampau ni, harus lah terjah menerjah kan? :) Sorry kalau ada yng terasa 'ehh kenapa belog aku dea tk terjah?' or blablabla. Bukan tknak terjah, tapi tunggu kejap lagi ye sayang² semua :P Anddd aku letak header blogger kt atas ni ikut list belogg yng aku follow tau. Tkde kena mengena antara hidup dan mati. Maksud aku, bukan ikut yng mana aku suka or seangkatan dengannya. So jangan touching okay :) Korang² yng belom baca belogg derang ni, terjah jangan tk terjah! Semua blogger ni gempak² belaka yo! Entry derang pon best untuk dibaca. Cewahhh! Promote sikit :P Okayy, have a great time reading their beloggs! :)


Thanks for reading, Sweetie! Muah sikit! :)

8 comments:

  1. opah eyqa : kahkah. tkyah nk terharu sgt lah :P lempang kang :D

    ReplyDelete
  2. panjang : lahh, kan aku ckp tk sempat nk blogwalking lg. jakgi eh eh? :)

    ReplyDelete
  3. haha suke nyerrrrr HAHA syg kaw!

    ReplyDelete
  4. Awww saya adaaa ! Hihik terharu anda mengreview saya . Whahaha , thanks macek ! :P

    ReplyDelete
  5. yuyu : ececehhh malu pulakkk :P

    pnjg : syg kau jugak! :)

    moyy : ahaha sama2 tok nenek :P

    ReplyDelete

Hak Cipta Terpelihara Oleh Eydaeydot