Kenapa ni? Hmph


Fyi guysss, test JPJ aku utk rabu ni d batalkan lg. Whatte Fish?! Oh mannn, apa ni? Kenapa perlu batal batal batal?! Korang ni suka betol menyusahkan aku laa. Ohh budak IMKEDA ada call aku aritu. She said, IMKEDA Cheras dh hilangkan sume dokumen utk test rabu ni. Camne boleh hilang? Tk bertanggungjawab betol lah. Haishhh! Then esok aku nk kena pegi IMKEDA tu balik bagi fotostet IC. Gila wehh! Ni nk masuk 3 kali kot aku ulang alik situ je. Buang minyak betol. Pasni kalau cancel lg, serious aku carik tempat lain je. Dari dulu bermasalah driving's company yng aku amek ni. Haishhh! Aku dh semangat nk buat test, boleh pulak cancel. Hmphhh T__T

Thanks for reading, Sweetie! Muah sikit! :)

No comments:

Post a Comment

Hak Cipta Terpelihara Oleh Eydaeydot